Ázsiai típusú kések

A Santoku kés egy univerzális ázsiai stílusú konyhai kés, valamivel rövidebb és vékonyabb, mint unokatestvére, a szakácskés. A Santoku kések kiválóan alkalmasak zöldségek és húsok intenzív darabolására, különösen ott, ahol finom, vékony szeletekre van szükség, valamint a fűszernövények aprítására. Az ázsiai stílusú Nakiri kések és bárdok szélesebb pengével rendelkeznek, amely kiválóan alkalmas nagy zöldségek darabolására, míg a Deba kés nagyon éles pengével rendelkezik, finom hegyével a halak vagy húsok finom szeleteléséhez ajánlott.

Ázsiai típusú kések

A Santoku kés egy univerzális ázsiai stílusú konyhai kés, valamivel rövidebb és vékonyabb, mint unokatestvére, a szakácskés. A Santoku kések kiválóan alkalmasak zöldségek és húsok intenzív darabolására, különösen ott, ahol finom, vékony szeletekre van szükség, valamint a fűszernövények aprítására. Az ázsiai stílusú Nakiri kések és bárdok szélesebb pengével rendelkeznek, amely kiválóan alkalmas nagy zöldségek darabolására, míg a Deba kés nagyon éles pengével rendelkezik, finom hegyével a halak vagy húsok finom szeleteléséhez ajánlott.

Fiskars ázsiai típusú kések

A Fiskars általános célú, ázsiai stílusú Santoku kések központi szerepet töltenek be a konyhában, kiválóan alkalmasak zöldségek, húsok és tengeri állatok aprítására és darabolására, különösen ott érdemes használni, ahol finom, vékony szeletekre van szükség. Hasonlóképpen könnyű és kényelmes munkát tesznek lehetővé a Nakiri kések és bárdok is a nagy, kemény zöldségek aprításában. Válasszon a Fiskars ázsiai stílusú késcsaládjai közül. A japán magas széntartalmú acél késpengék nagy teljesítményt nyújtanak, míg a legtöbb mosogatógépben mosható a könnyebb karbantartás érdekében.

Lásd még:

Nézze meg