Pro eszközök

Napjainkban a világ számos országában használják előszeretettel a szakemberek a Fiskars szerszámait. Amikor azt kérdezik tőlük, hogy miért éppen minket választottak, egyszerű a válasz: „a Fiskars szerszámok tökéletesen kielégítenek minden igényt”.

Pro eszközök

Napjainkban a világ számos országában használják előszeretettel a szakemberek a Fiskars szerszámait. Amikor azt kérdezik tőlük, hogy miért éppen minket választottak, egyszerű a válasz: „a Fiskars szerszámok tökéletesen kielégítenek minden igényt”.

Eszközök hosszú élettartammal

A hosszú élettartamú, tartós szerszámok, valamint az innovatív penge technológia jelenti a Fiskars márka sikerének kulcsát. Az igazi szakértőknek szánt szerszámok kifejlesztése során különösen fontos, hogy a termékek a lehető legjobb minőségű anyagokból készüljenek. Termékfejlesztési filozófiánkat követve szerszámaink esetében nagy hangsúlyt fektetünk a könnyű karbantartás és az alkatrészek könnyű cserélhetőségének biztosítására. Minden egyes új termékünket szakértők együttműködésével fejlesztünk ki. 

Ezzel biztosíthatjuk azt, hogy hosszú élettartammal rendelkező szerszámaink minden igényt tökéletesen kielégítsenek.

Eszközök hosszú élettartammal

Optimális ergonómia – kényelmes használat

Annak érdekében, hogy szerszámaink használatakor a lehető legkisebb erőt kelljen kifejteni, azokat úgy fejlesztettük ki, hogy kényelmes pozíciókban és optimális ízületi igénybevétel mellett lehessen alkalmazni. Ergonomikus kialakításuknak köszönhetően a szerszámok erős fogásnál is tökéletesen beleillenek használójuk kezébe, így csökkentve a mellső végtagra kifejtett nyomást, fájdalmat és irritációt.

Optimális ergonómia – kényelmes használat

Tartósság – hosszú élettartamú eszközök az igazán erőt próbáló feladatokhoz

A Fiskars szerszámait szakértők tervezték szakértőknek. Minden esetben törekszünk arra, hogy termékeink a lehető legjobb minőségűek, valamint kivételesen ergonomikusak és tartósak legyenek – így még könnyebben és megszakítások nélkül dolgozhat.

Tartósság – hosszú élettartamú eszközök az igazán erőt próbáló feladatokhoz

Alapos tesztelés

A Fiskars szakértői keményen dolgoznak annak érdekében, hogy a szakértő felhasználók kezébe a lehető legjobb szerszámokat adhassák. Folyamatos fejlesztéseink egyik kiemelt célja a szerszámok használata közben érezhető fizikai megterhelés csökkentése és a kényelmes testtartás biztosítása, így az ehhez kapcsolódó mérésekre is nagy hangsúlyt fektetünk. A különböző tevékenységek során tapasztalható izomaktivitás mérését a Fiskars egyik fő partnereként a Myontec végzi.

Alapos tesztelés

Bo Rappne

Erős fogás, tartósság és ergonomikus kialakítás – csak néhány szempont a sok közül, ami miatt Bo Rappne professzionális kertészként nagy megelégedéssel használ Fiskars termékeket. Nézze meg videónkat és hallgassa meg Bo érveit a Fiskars Pro termékcsaládja mellett.

Ingemar Jansson

Ingmemar Jansson farmerként már évek óta a Fiskars szerszámait használja. Nézze meg videónkat és tudja meg, hogy miért gondolja Ingemar a Fiskars szerszámairól, hogy azok minden igényt kielégítenek.

1
2
3
4
5
6

Fűrész

1. Kiegyensúlyozott tömegeloszlás

Csökkentett statikus fogáserő

2. Homorú élűre köszörült a penge

A pengék kis erőkifejtés mellett is simán futnak

3. Minden alkatrész cserélhető

Az elkopott alkatrészek cserélhetők, így megnövelve a szerszám élettartamát. Tartalék alkatrészeket tartalmazó készletek is elérhetők

4. Különböző pengék az eltérő feladatokhoz és szükségletekhez

Metszés, vágás, száraz/friss fa stb.

5. Kétkezes tok

A tokot jobb és bal oldalon is lehet használni.  Ugyanazon tok különböző pengeméretek esetén is használható

6. Ergonomikus fogás

A markolatok biztosítják az erős, mégis kényelmes fogást

1
2
3
4
5
6

Metszőolló

1. Minden alkatrész cserélhető

Az elkopott alkatrészek cserélhetők, így megnövelve a szerszám élettartamát. Minden alkatrész elérhető a tartalék elemeket tartalmazó készletekben is

2. Tartós pengék

A CrMoV (króm, molibdén, vanádium) ötvözet nagyban növeli a pengéknek a kopással és korrózióval szembeni ellenállóságát, továbbá növeli azok szilárdságát és keménységét. Ezen anyag már bizonyította kiváló teljesítményét a Fiskars PowerGear kertészollók esetében is.

3. Rögzített és zsírozott kúpos csavar

A pengék pontos beállításának lehetősége biztosítja a sima és tiszta vágást. A csap nem lazul meg a használat során.  A zsírozás csökkenti a kopás mértékét és síkosítja a csapot

4. Grivory markolat

Rendkívül erős és tartós, üvegszál erősítésű poliamid.  Az anyag teljesítménye megközelíti az alumíniumét. 

5. A markolat jobb és bal kézbe is tökéletesen illik, a zár is szimmetrikus

A szerszám jobb és bal kézzel is használható

6. Rezgéscsillapító

Csillapítja a felhasználó kezét érő erőhatásokat keményfa anyagok vágásakor.