Hardware szerszámok

Új, meglepően erős termékcsalád a Fiskarstól

Hardware szerszámok

Új, meglepően erős termékcsalád a Fiskarstól

Maximális teljesítmény minimális kellemetlenséggel!

A Fiskars-nál törekszünk arra, hogy segítsük az emberek mindennapjait eszközeinkkel. Ez alapján hoztuk létre Hardware termékcsaládunkat is, ami teljes mértékben a felhasználók igényeik szerint lett kialakítva. A gyártást megelőző fogyasztói kérdőívben a válasz igen egyöntetű volt; az emberek a tartósságot, az ütés feletti kontrollt és a hatékony rezgéscsillapító-kialakítást keresik a szerszámokban, amelyek mind megtalálhatók Hardware családunk tagjaiban.

Maximális teljesítmény minimális kellemetlenséggel!

Ergonomikusan kialakított markolat

Az ergonomikusan kialakított markolata igazán kézre valóvá teszi a Hardware szerszámokat. A szerszámok kialakításakor az optimális egyensúly megteremtésére törekedtünk, ezzel megvalósítva a tökéletes kontrollt az eszközök felett. Hisszük, hogy szerszámainkkal egy sokkal kényelmesebb és hatékonyabb munkavégzést garantálhat magának, mint bármely versenytárs termékeivel!

Nagyon tartós nyél

Ha valaha is használt Fiskars szerszámot, akkor igen is tudja milyen minőségi eszközt tart a kezében. Szerszámainkat úgy terveztük, hogy minden helyzetben a maximumot nyújtsák!

Rezgéscsillapító rendszerrel

Az egyedüli és piacvezető rezgéscsillapító rendszerrel kialakított szerszámaink a rezgések akár 70%-át elnyelik, ami annyit jelent a gyakorlatban, hogy nagyobb védelem alá kerül a kéz illetve a csukló.

1
2
3

Hosszú nyelű eszköz

1) Egonomikus markolat
2) A fej tökéletes ütést garantál
3) Túlütés elleni védelem

Kalapácsok

1) Egyedüli rezgéscsillapító rendszer
2) Ergonomikus markolat és tökéletesen kiegyensúlyozott nyél
3) Tartós anyagból készült markolat
4) Egyszerű szegkihúzó funkció

1
2
3
4

Tippek Hardware eszközeinkhez

Hardware szerszámainkat egyszerű használni

Leleményesen ötletes a munka a Hardware termékcsalád tagjaival