Fejszék

Mesteremberek generációi kötelezték el magukat hasítófejszéink tökéletesítésére, így ezekkel tényleg kivételes a munkavégzést.

Fejszék

Mesteremberek generációi kötelezték el magukat hasítófejszéink tökéletesítésére, így ezekkel tényleg kivételes a munkavégzést.

Az erő Önnel lesz, ha a legtökéletesebbet választja!

Bármely méretre és célra vannak fejszéink. Akár fakitermelésről, hasításról vagy fadöntésről legyen szó, abban biztosak leszünk, hogy Ön verhetetlenül hatékonyan fogja feladatát teljesíteni.

Az erő Önnel lesz, ha a legtökéletesebbet választja!

Főbb jellemzők

  1. 35 fokos konvex vágószög, megerősített vágószélekkel, így kevésbé érzékeny a törésekkel szemben.
  2. A fejszékhez műanyag élvedőt adunk, ami megkönnyíti és biztonságossá teszi a tárolást és a szállítást.
  3. Tökéletes egyensúly a fej és a nyél között, a lehető legbiztonságosabb, legkényelmesebb és leghatékonyabb lendítésért.
  4. Ultrakönnyű és tartós FiberComp™ nyél, mely minimalizálja az anyagfáradást és csaknem törhetetlenné teszi a fejszét.
  5. A fejsze elnyeli a rázkódást, ami kényelmes és biztonságos munkavégzést tesz lehetővé. A nyél visszahajló vége megakadályozza, hogy a fejsze vágás
    közben kicsússzon a kézből.
1
2
3
4
5

Válassza ki a legtökéletesebb fejszét!

2. Nézze meg videónkat!

Válassza ki az Önnek leginkább megfelelő Fiskars fejszét! Nézze meg videónkat, és tudja meg hogyan választhatja ki, hogy melyik fejszénk a legtökéletesebb az Ön számára!

Hasítófejszék

Speciális fejgeometriájának és szélesebb fejének köszönhetően könnyedén hasítja ketté a rönköket, függőleges csapás esetén. Továbbá súrlódáscsökkentő bevonattal van bevonva pengéje, ezzzel még hatékonyabbá téve a hasítás kimenetelét!

Hasítófejszék

Gallyazófejsze

Gyors és hatékony aprítást garantálnak gallyazófejszéink, hála a tökéletesen felépített kialakításuknak és a speciális súrlódáscsökkentő bevonattal bevont pengéjüknek! Vízszintes aprításhoz vannak kifejlesztve, ezzel segítve a gyorsabb munkavégzést használójuk számára.

Gallyazófejsze

A biztonságos hasítás technikája

Nézze meg videónkat, amelyben bővebb információt tudhat meg a megfelelő hasítás technikájáról! Megjegyzés: védőszemüveg, hosszú nadrág és magasszárú cipő vagy csizma használata erősen javasolt!

Hogyan hasíthatja a rönköket biztonságosan?

Fontos, hogy amire a hasítandó rönköt felhelyezi, az ne legyen túl alacsony; ezzel sokkal biztonságosabban végezheti munkáját!

Hogyan élesítse fejszéjét?

A fejszéinkre tervezett Xsharp™ fejszeélezőnk tökéletesen visszahozza az élet és életet a fejszékbe!

Hasítson egyetlen egy csapással!

Hasítás előtt nézze meg a hasítandó rönk felületét, és ahol repedést lát, ott végezze el a hasítást!

Hogyan használja a rönkcsákányt?

A videóból igen hasznos tanácsot leshet el, ami alapján már személyesen is meg tudja tapasztalni, mennyire hasznos társ lehet egy rönkcsákány fafeldolgozási munkák folyamán!