Hardware fűrészek

Üdvözöljük a kézi fűrészek új világában, amelyeket a maximális hatékonyság és a maximális biztonság érdekében terveztek. Ott hatnak, ahol szüksége van rá, és ott segítik, ahol szeretné a gyorsabb, egyszerűbb és biztonságosabb vágás érdekében.

Hardware fűrészek

Üdvözöljük a kézi fűrészek új világában, amelyeket a maximális hatékonyság és a maximális biztonság érdekében terveztek. Ott hatnak, ahol szüksége van rá, és ott segítik, ahol szeretné a gyorsabb, egyszerűbb és biztonságosabb vágás érdekében.

Minden feladatra

Az univerzális kézi fűrészek erőteljes, sima vágásokat tesznek lehetővé fafelületeken, lemezeken, műanyagon és egyéb anyagokon.

Csövek és vezetékek

A fémfűrészek tiszta, gyors vágásokat tesznek lehetővé fémen, műanyagon, rézcsöveken, szögeken és egyebeken.

Vágja le és fejezze be a munkát

A finom felületű kézifűrészek tökéletes pontosságot és irányíthatóságot biztosítanak az aprólékos vágásoknál.

Sima vágások

A rugalmas fűrészlapok gyors, egyszerű és tiszta vágást tesznek lehetővé.

Gyors vágások menet közben

Egy csuklómozdulattal használható. Tartson szerszámövében egy kompakt kézifűrészt, amely ideális fa, műanyag, szögek és egyebek vágásához.

Gipszkarton

Egy erős, rendkívül éles, rögzített szúrófűrész könnyedén áthatol a gipszkartonon.

Fűrészek, amelyek nem csak jobbak, de okosabbak is.

Profik százai segítettek olyan fűrészek tervezésében, amelyek kiküszöbölik a frusztrációkat, növelik a hatékonyságot, és kiállják a nehéz próbákat, ellenállnak a keményebb körülményeknek is. Röviden: a Fiskars olyan fűrészeket alkotott, amelyek az Önnek dolgoznak.

Fűrészek, amelyek nem csak jobbak, de okosabbak is.

Kötésmentes vágás

A RapidStart™ technológia magasabb TPI-t tartalmaz a penge végénél, így gyorsabban és kötés nélkül kezdődhet a vágás.

Könnyed pengefeszítés

A TrueTension™ mechanizmusnak köszönhetően optimális pengefeszesség érhető el minden használatnál.

Hosszantartó pengék

A Power Tooth® pengék háromszoros csiszolásúak és indukciósan edzettek, hogy tovább maradjanak borotvaélesek.

Biztonság és ergonómia

Biztonságos zárak, masszív és robusztus tokok, csúszásmentes markolatok, amelyek természetes és kényelmes fogást biztosítanak – ez csak néhány a Fiskars fűrészek jellemzői közül, amelyek kategóriájában a legjobb biztonságot és ergonómiát garantálják. Ahogy az összes Fiskars Pro szerszámot, úgy a fűrészeket is fáradhatatlanul tanulmányozták és vizsgálták azért, hogy ne csak a munka elvégzésében segítsenek Önnek, hanem azt biztonságosabban, nagyobb erővel és könnyebben tehesse meg.

Biztonság és ergonómia

Fiskars Pro fűrészek

Amikor vágásról van szó egy építkezésen vagy egy otthoni projekt befejezéséről, a megfelelő típusú fűrészek kiválasztásával hatékonyabbá és biztonságosabbá is teszi a munkáját. A Fiskars általános használatú fafűrészei többféle méretben kaphatók, irányított, erőteljes vágásokat végeznek minden fafajtán. A nagy és kis húzófűrészek elvágják a fát, de ügyesebbek az aprólékos, befejező munkákban, vékony, rugalmas pengéi pedig a tiszta síkvágásban remekelnek. Egy tökéletes feszességű fémfűrész a legjobb választás fém, műanyag, PVC és csövek gyors vágásához, emellett a Fiskars keretes fémfűrészei fűrészlap-tárolót is tartalmaznak. Ultragyors zsebfűrésznek válassza azt a kompakt kézifűrészt, amely a legtöbb szabványos cserélhető fűrészlaphoz illeszkedik.

Nézd meg