Ollók minden feladatra

A több mint öt évtizede kedvelt Fiskars ollók világszerte ismertek a kivételes kényelemről, a prémium vágási teljesítményről, a tartós minőségről és az ikonikus narancssárga nyélről. Ma a Fiskars minden vágási feladathoz kínál megfelelő ollót lenyűgöző választékkal, a hosszanti vágásokhoz való nagy ollóktól a szűk helyeken végzett bonyolult vágásokhoz való kis ollókon át az általános ollókig, amelyek a vágási feladatok széles skálájához alkalmazhatók. Állítsa össze megfelelő ollókészletét, hogy minden otthoni, irodai, konyhai, varrási, kézműves és kerti feladatokat el tudjon látni.

Fenntartható ReNew olló

A kézimunkától a kertészkedésig – a Fiskars ReNew termékcsalád most már minden háztartási feladathoz kínál ollót. A ReNew olló újrahasznosított anyagokból készült és 100%-ban újrahasznosítható.

Olvasson tovább
Fenntartható ReNew olló

A Fiskars ollók otthonra és az irodába

A tökéletes olló Önre vár a Fiskarsnál. Az ollók széles köréből válogathat, hogy minden vágási feladatot élvezetesebbé tegyen, beleértve a gyermekollókat, speciális konyhai ollókat, kerti ollókat, varróollókat, kézműves ollókat, többfunkciós ollókat és még sok mást – még a környezetbarát, fenntartható, újrahasznosított ollókat is. Minden Fiskars olló használatakor kivételes kényelmet tapasztalhatunk, a precíziósan csiszolt acélpengéknek köszönhetően pedig extra vágási teljesítményt nyújtanak. A továbbfejlesztett ollóválaszték olyan jellemzőkkel rendelkezik, mint SoftGrip™ borítás, Easy Action™ rugós mechanika, olyan innovatív pengék, mint az éles, tiszta vágásokat biztosító Amplify™ technológia vagy a titán tapadásmentes olló, amely átsiklik a ragadós anyagokon, például ragasztószalagon és ragasztón, anélkül, hogy a pengékre anyag rakódna le – mindez azt biztosítja, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő ollót.