Szeletelő kések

A vékony hússzeletek megfelelő előkészítése kiemeli az ízeket és megőrzi a puhaságot. Az általános élmény fokozása érdekében kulcsfontosságú a hússzelet tálalásának módja. A szeletelő kés éles, vékony pengéje, amelyet gyakran párosítanak húsvillával, megőrzi a steak carpaccio tökéletességét vagy a marhasült ropogós héját azáltal, hogy nagyon könnyű vele szeletelni; a penge könnyedén halad át a húson, vékony, azonos nagyságú finom húst szelve.

Szeletelő kések

A vékony hússzeletek megfelelő előkészítése kiemeli az ízeket és megőrzi a puhaságot. Az általános élmény fokozása érdekében kulcsfontosságú a hússzelet tálalásának módja. A szeletelő kés éles, vékony pengéje, amelyet gyakran párosítanak húsvillával, megőrzi a steak carpaccio tökéletességét vagy a marhasült ropogós héját azáltal, hogy nagyon könnyű vele szeletelni; a penge könnyedén halad át a húson, vékony, azonos nagyságú finom húst szelve.

Fiskars szeletelő kés húshoz

A Fiskars szeletelő kések minden tálaláskor a lehető legjobb teljesítményt nyújtják. Az alkalmazott innovációs technológiák minden szakács számára tökéletes választási lehetőséget biztosítanak, a Fiskars Hard Edge esetében a LZR-EDGE a hosszan tartó élességet, a Fiskars Norden esetében pedig az optimális pengeszöget garantálja. A könnyen kezelhető tálaló kések japán rozsdamentes acélból készültek, mosogatógépben moshatók, megnövelt ujjvédői pedig a biztonságos használatot segítik. A hagyományt követve élvezze a prémium anyagokból készült Norden késeket, magas széntartalmú német acél pengéjének és hőkezelt nyírfa nyelének köszönhetően. A húsvilla kialakítása is nagy gondossággal történik, beleértve a kiváló minőségű acéltűket, amelyek minden alkalommal tökéletes kiegészítői a szeletelő késnek.

Lásd még:

Nézze meg