ReNew univerzális olló (21 cm)

Cikk #: 1058094
  • A fenntartható választás valamennyi háztartási vágási feladathoz
  • Az olló újrahasznosított anyagokból (összesen 78%) és cellulózrostból (összesen 15%) készül
  • 100%-ban újrahasznosítható
  • Tökéletes kényelem és vágási teljesítmény
  • Finn termék, kézzel tesztelt

A Fiskars újrahasznosított olló a fenntarthatóság szellemében készült, környezetbarátabb választást biztosítva napjaink vágási igényeihez.

A Fiskars többi termékéhez hasonlóan valamennyi újrahasznosított olló is tartós használatra készül. Az újrahasznosított anyagokból (80%) és cellulózrostból (13%) készült olló 100%-ban újrahasznosítható. Ergonomikus markolata miatt rendkívül kényelmes, tartós, rozsdamentes acélból készült pengéi pedig a hosszan tartó élességet garantálják. Az olló finn gyártmány és minden egyes darabot a legjobb minőség és vágásteljesítmény érdekében kézzel ellenőriznek. A jobb kezes használatra készült újrahasznosított ollóink 21 cm hosszúak, és 100%-ban újrahasznosított, papírszálból készült csomagolásban kerülnek a fogyasztókhoz.

Minden egyes olló teljesen egyedivé válik

A felhasznált környezetbarát, újrahasznosított anyagok miatt az olló fogantyúinak színe és megjelenése változhat - így minden egyes olló teljesen egyedivé válik! Így az újrahasznosított olló lehet például kissé barna vagy zöld árnyalatú vagy kissé foltos. A világosbarna foltok a megújuló cellulózrostokra jellemzőek.

Minden egyes olló teljesen egyedivé válik
Cikkszám
1058094
EAN kód
6424002013280
Szélesség
2 cm
Hosszúság
21 cm
Magasság
7.5 cm
Súly
0.215
Pengehossz
9.5
Térfogat
0.315