Gyakorlóolló, türkiz
Training scissors

Gyakorlóolló, türkiz

Cikk #: 1064068
  • A Fiskars gyakorlóolló speciális gyakorló karral rendelkezik, rugós megoldása segíti megtanítani az óvodásokat 3 éves kortól hogyan kell az ollóval vágni.
  • Aktiválásakor a gyakorló kar minden vágás után automatikusan kinyitja a pengéket, így a gyerekek annak összecsukására összpontosíthatnak, miközben megtanulják a papírvágást.
  • Miután a gyermek elsajátította a pengék összezárásának folyamatát, a gyakorló kar visszaállítható a hagyományos nyitó-záró mechanizmusra
  • A biztonságos, fém pengék műanyag borításúak, míg a tompa hegyek fokozott biztonságot nyújtanak
  • A két széles, szimmetrikusan kialakított fogantyú könnyebb fogást tesz lehetővé, függetlenül attól, hogy a gyerek hogyan fogja meg az ollót
  • Az optimalizált nyitási szög segít a gyerekeknek abban, hogy úgy nyissák ki a pengéket, hogy az olló megfelelő fogását és a vágás feletti kontrollt ne veszítsék el.
  • Ideális 3 éves és annál idősebb gyermekek számára
  • Jobb- és balkezes felhasználók számára egyaránt alkalmas

Minden gyermek egy kreatív zseni, önkifejezésének egyetlen korlátja pedig a saját legvadabb képzelőereje kell, hogy legyen. A Fiskars gyakorlóollót átgondoltan tervezték kis kezek és kreatív elmék számára, biztonságos, műanyag borítású pengékkel és egy speciális gyakorló karral, amely segíti a gyerekeket az alapvető ollóhasználat elsajátításában. Amikor a gyakorló kar be van kapcsolva, az olló automatikusan kinyílik, így az óvodások a pengék összecsukására összpontosíthatnak, miközben megtanulják, hogyan vágják át a papírt. Miután elsajátították ezt a készséget, a gyakorló kart fel lehet hajtani és a hagyományosabb nyitó-záró, „nagy gyerek” vágási művelet válik elérhetővé. A műanyag borítású fém pengék könnyen vágják a papírt, míg a tompa hegyek nagyobb biztonságot nyújtanak. A széles markolatot a kisebb gyermekek számára tervezték, kényelmes, könnyű fogást biztosítva, függetlenül attól, hogyan tartják az ollót. Az optimalizált nyitási szög segít a gyerekeknek abban, hogy úgy nyissák ki a pengéket, hogy az olló megfelelő fogását és a vágás feletti kontrollt ne veszítsék el. Ezek az ollók ideálisak a 3 vagy annál idősebb gyermekek számára, mert minden kreatív zseni megérdemli a tökéletes ollót életkorának megfelelő önkifejezési szakaszában.

Cikkszám
1064068
EAN kód
6424002014737