PowerGearX™

Próbálja ki az ágvágóinkon keresztül a szabadalmaztatott PowerGear™ fogaskerekes mechanizmus élményét!

PowerGearX™

Próbálja ki az ágvágóinkon keresztül a szabadalmaztatott PowerGear™ fogaskerekes mechanizmus élményét!

3 ok, amiért a PowerGearX™ nyer!

1. Kisebb a csukló terhelése

Hála az egyedi, szabadalmaztatott fogaskerekes mechanizmusnak, a PowerGear™ eszközeink akár háromszor nagyobb vágási erőt garantálnak, mint a többi hagyományos megoldások. Az igazán tökéletes vágási élményt pedig a finoman köszörült rozsdamentes acél pengéi garantálják, amik súrlódáscsökkentő PTFE bevonattal vannak bevonva.

2. Hosszantartó használatra tervezve

Minden Fiskars termékünket tartós használatra álmodtunk meg, melyek közül a PowerGearX™ termékeink se kivételek. A rozsdamentes acél penge az időjárásnak ellenálló, könnyű és nagyon erős markolattal párosulnak! Próbálja ki Ön is!

3. A még kényelmesebb használatért

Ha egyszerre kell sokat metszenünk, akkor hamar megérezzük, mennyire fárasztó munka is lehet a metszés. Szerencsére PowerGearX™ termékeinket direkt arra fejlesztettük ki, hogy a kerti munka alatt is komfortos maradjon az eszköz használata. A 3D kialakítású SoftGrip™ markolata pedig lehetővé teszi a könnyű fogást.

PowerGearX™ teleszkópos ágvágók

Az új Fiskars PowerGearX™ teleszkópos ágvágók a vágási teljesítményt sokszorozzák meg akkor, amikor leginkább szükségünk van arra; a fejmagasság feletti, nehezen elérhető ágak vágásakor. A teleszkópos nyél maximális elérhető vágási magassága 6m, sőt a narancssárga nyéldesignnak köszönhetően nagyon jó láthatóságot is biztosít. A vágófej 230°- ban állítható, ezzel nagyon pontos és hatékony teljesítményt garantál. Ezzel a vágási mechanizmussal akár 12x hatékonyabban kertészkedhet, mint a többi hagyományos megoldással.

Fiskars PowerGear X Tree pruner

PowerGearX™ metszőollók

A PowerGearX™ termékcsalád 3 új generációs metszőollóval bővült; 2 mellévágóval és egy rávágó metszőollóval. A mellévágó kivitelű metszőollók tökéletesek a friss, zöld ágak vagy gallyak vágásához. Ezzel szemben a rávágó kialakítású metszőolló a száraz vagy elhalt ágakra a legideálisabb.

A metszőollók első használatával már megtapasztalhatja, mennyire tökéletesen párosul az ötletes PowerGear™ mechanizmus az éles, minőségi acél pengékkel és a szuper tartós FiberComp™ kialakítással. Az egyedi, forgónyeles SoftGrip™ markolata pedig az extra kemény pengékkel könnyű és pontos vágást tesznek lehetővé. Ezek az extra kemény (CrMoV) korrózióálló pengék hosszantartó használatot garantálnak. Minden egyes metszőolló akár 2 cm átmérőjű gallyak és ágak vágására ideális.

PowerGearX™ metszőollók

PowerGearX™ sövénynyíró

A PowerGearX™ sövénynyírónkat a sövények és bokrok gondtalan és egyszerű nyíráshoz, vágásához terveztük. Az egyedi, szabadalmaztatott PowerGear™ mechanizmusának köszönhetően a vágási erő akár megháromszorosodhat, ezzel sokkal hatékonyabb munkavégzést garantál, mint más hagyományos megoldások.

A könnyű és tartós használat érdekében köszörült pengéi PTFE bevonatúak, ezzel nemcsak hatékony vágást garatnálnak, de segítenek a penge tisztán tartásában is.

SoftGrip™ markolattal ellátott eszköz, amely tökéletes kényelemérzetet garantál a vágás folyamán is.

PowerGearX™ sövénynyíró