Új

Kerti Szerszámtároló Kosár

Cikk #: 1071305
  • Fiskars Kerti Szerszámtároló Kosár szerszámokat és kellékeket tárol a könnyű hozzáférés és a beltérből kifelé történő szállítás érdekében.
  • A test tartós, könnyű, műanyagból készült, 20% fogyasztás után újrahasznosított műanyagból
  • A tágas dizájn egy kivehető rekeszt tartalmaz lyukakkal ellátva a falra szereléshez – tökéletes hely a metszőollóknak, vágóeszközöknek és egyéb kis kéziszerszámoknak.
  • A foggantyú lezárható egykezes hordozáshoz, vagy használhatod a az oldalán lévő foggantyúkat, ha 2 kézzel szeretnéd cipelni
  • Méretét úgy terveztük, hogy könnyedén elférjen az átlag szekrényben
  • Ha a szabadban tárolja, azt javasoljuk, hogy fedett helyen helyezze el, távol a közvetlen napfénytől és az elemeknek való kitettségétől
  • Méretek: 35,3 cm x 31,1 cm x 17,3 cm
  • A Fiskars Plant Care eszközei segítségével otthonát, teraszát, erkélyét buja, zöld oázissá varázsolhatja.

A növények gondozása az élet egyik egyszerű öröme, közelebb visz minket a természethez és ápolja saját jólétünket. Legyen szó friss élelmiszer termesztéséről a városi erkélyen, vagy élő dekorációval a nappaliban, a Fiskars Plant Care eszközöket kifejezetten arra tervezték, hogy átalakítsák teraszát, erkélyét vagy otthonát egy buja, zöld oázissá.

A Fiskars Kerti Szerszámtároló Kosár egy gondosan megtervezett tárolási megoldás az erkélyeken és teraszokon végzett kertészkedéshez. A test tartós műanyagból készült, 20%-ban fogyasztás után újrahasznosított műanyagból. A tágas szerszámosláda rendezetten tartja kerti szerszámait és kellékeit, és könnyen szállítható beltérről a szabadba, erős fogantyújával egykezes szállításhoz, oldalfogantyúi pedig kétkezes szállításhoz. A mellékelt, kivehető rekeszben lyukak találhatók a falra rögzítéshez, és tökéletes hely a metszőollóknak, vágóeszközöknek és egyéb kis kéziszerszámoknak. A szerszámosláda mérete is kényelmes tárolást tesz lehetővé, és a legtöbb szekrénybe elfér.

Cikkszám
1071305
EAN kód
6411501705716
Szélesség
27,2 cm
Hosszúság
35,3 cm
Magasság
17,4 cm