Kis kézi nyomáspermetező, 1.8 L

Cikk #: 1027379

A Fiskars kis kézi nyomáspermetező  ideális vízalapú növénygondozáshoz és új palánták kíméletes locsolásához. Erős sugár és finom permet locsolási mintázatokkal. A könnyen használható funkciók közé tartozik a hüvelykujjas vezérlés zárral, a biztonsági szelep a nyomásállandóság biztosítására és a skálabeosztás a tartály oldalán. 1,8 L nettó kapacitással rendelkezik (2 L maximális kapacitás). Nem alkalmas oldószerek, agresszív vegyszerek, petróleum melléktermékek és élelmiszerek kipermetezéséhez.

A Fiskars kis kézi nyomáspermetező alkalmas növényi kezelésekhez használt vízalapú folyadékok permetezésére: rovarirtók, gombaölők, gyomirtók és műtrágyák. Ezenkívül ez a nyomáspermetező lehetővé teszi az új palánták kíméletes öntözését, illetve ennek segítségével a növénygondozást a legszükségesebb helyen végezhetjük.

A nagynyomású permetezőgép használata nagyon egyszerű. Töltse fel a nyomáspermetezőt legfeljebb 1,8 liter folyadékkal, pumpálja a fogantyút, hogy nyomás alatt legyen, és permetezhet. Az integrált biztonsági szelep biztosítja, hogy a 3 bar-os nyomást ne lehessen túllépni, szükség esetén automatikusan csökkenti a nyomást.

Cikkszám
1027379
EAN kód
6411501511379
Szélesség
22 cm
Hosszúság
12,5 cm
Magasság
31 cm
Súly
650 g
Térfogat
1.8 L