Időkapcsoló, szimpla kimenet
Timer, single outlet

Időkapcsoló, szimpla kimenet

Cikk #: 1054791

A Fiskars szimpla kimenetes időkapcsoló könnyen programozható locsolás-indítási és befejezési idő, gyakoriság és időtartam. A Multi csaptelep csatlakozó három menettel rendelkezik, hogy a legtöbb elterjedt csaphoz csatlakoztatni lehessen. , Ø 21 mm (G 1/2"), Ø 26.5 mm (G 3/4") és Ø 33.3 mm (G 1"). A beépített öntözőgomb lehetővé teszi az öntözés bekapcsolását a beállított ciklus megszakítása nélkül. Alacsony töltöttség esetén megállítja a locsolást - alacsony töltöttség-védelem. Működtetés 2xAA elemmel (nem része a terméknek). Univerzális csatlakozó - Más márkákkal kompatibilis.

A Fiskars időzítőivel jelentős időt és vizet takaríthat meg kertje locsolásánál. Könnyen beállítható és használható, ez az időzítő automatikusan be- és kikapcsolja a vizet az Ön ütemezése szerint. Sőt, van egy beépített öntözőgombja, amely megnyitja a csapot a beállítások megszakítása nélkül. Alacsony töltöttség-védelemmel rendelkezik és hárommenetes többcsapos csatlakozóval a leggyakoribb csapméretekhez.

A nagy, könnyen olvasható LCD kijelző a programozást egyszerűvé teszi. Egyszerűen állítsa be a kezdési és befejezési időket, az öntözés gyakoriságát (6 óra, 12 óra vagy 1–7 nap) és az időtartamát (1–360 perc), és hagyja, hogy az időmérő az egész szezonban elvégezze az Ön számára a munkát. Az ergonomikus forgatható tengelykapcsoló kényelmes telepítést tesz lehetővé, az integrált vízszűrő pedig tartós teljesítményt nyújt.

Cikkszám
1054791
EAN kód
6411501511775
Szélesség
90 mm
Hosszúság
65 mm
Magasság
120 mm
Súly
380 g