Megszűnt

Solid Ívelt Micro-tip olló SP160

Cikk #: 1063325
  • A Fiskars Solid ívelt Micro -Tip olló hajlított pengéi segítik a pontosabb elérést, így ideálisak bonyolult vágáshoz, formázáshoz.
  • A Micro-Tip pengék egészen a csúcsig vágnak tiszta, egészséges vágásokat végezve szűk helyeken.
  • A teljesen edzett, precíziósan csiszolt élű pengék sokáig élesek maradnak.
  • Az egyszerű, szétszedhető kialakítás megkönnyíti a tisztítását, míg a beépített rugó és az ütköző épen tartja a szerszámot, nem esik szét, nem veszik el tisztítás, szállítás vagy tárolás során.

A Fiskars Solid ívelt Micro -Tip olló hajlított pengéi segítik a pontosabb elérést, így ideálisak bonyolult vágáshoz, formázáshoz, olyan alapvető feladatok ellátásához, amelyek a növények egészséges növekedéséhez szükségesek. A Micro-Tip pengék egészen a csúcsig vágnak tiszta, egészséges vágásokat végezve szűk helyeken. A teljesen edzett, precíziósan csiszolt élű pengék sokáig élesek maradnak. Az egyszerű, szétszedhető kialakítás megkönnyíti a szennyeződések, törmelékek és a ragadós gyanta letisztítását, eltávolítását, míg a beépített rugó és az ütköző épen tartja a szerszámot, nem esik szét, nem veszik el tisztítás, szállítás vagy tárolás során. Az Easy Action™ rugó finoman kinyitja a pengéket minden vágás után, csökkentve a kéz fáradását, míg a SoftGrip ™ borítású markolat fokozza a kényelmet és a könnyebb használatot. Ezenkívül az egyszerű, összenyomható-kioldó zár és tok védi a pengéket szállítás és tárolás közben. A Red Dot Best of the Best 2019 díj nyertese.

Cikkszám
1063325
EAN kód
6424002014652