Solid ™ 2-kampós szerszámtartó

Cikk #: 1057585
  • A Fiskars Solid ™ 2-kampós szerszámtartók sokoldalúak és falra szerelhetők, így könnyen kezelhetők mind a hosszú nyelű, mind a kisebb kéziszerszámok.
  • Használja az Xact ™, a SmartFit ™, az Ergonomic ™, a fehér és a Classic hosszú markolatú ásó és talajművelő eszközökhöz, valamint a gereblyékhez és kalapácsokhoz.
  • Acélból készült és festékkel bevont a rozsda megelőzése és az UV-ellenállás érdekében
  • A csomag öt (5) szerszámtartót tartalmaz
  • Minden szerszámtartó mérete 14,5 x 22 x 5 cm, súlya 0,5 kg

A kerti szerszámok tárolása egyszerű a Fiskars Solid ™ 2-kampós szerszámtartókkal. Sokoldalú és könnyen felszerelhető, minden szerszámtartó két kicsi kampóval rendelkezik, amelyekre a szerszámokat a fogantyúiknál vagy a fejüknél fogva akaszthatják fel, így ideálisak az Xact ™, SmartFit ™, Ergonomic ™, fehér és Classic hosszú markolatú ásó és talajművelő eszközök, valamint gereblyék és kalapácsok tárolásához. Acélból készült szerszámtartók festékkel bevontak, megakadályozva a rozsdát és javítva az UV-ellenállást. Öt darabos kiszerelésben érhető el, így szórakoztató és egyszerű módon rendben tartható a szerszámos fészer.

Felszerelés:
Helyezzen három szöget a szerszámtartó három furatának mindegyikébe, és kalapálja a helyére. A háromszög alsó két sarkát a kampók alkotják. A következő szerszámtartó felszerelése előtt feltétlenül vegye figyelembe a szerszámok közötti szükséges távolságot.

Használat:
Akassza a szerszámokat a kampókra a nyelükkel vagy a fejükkel.

Cikkszám
1057585
EAN kód
6411501600363