Bevonatos vs bevonat nélküli edény - mi a különbség?

Amikor egy új serpenyőt vagy lábast választunk a legfontosabb, hogy a számunkra legmegfelelőbbet válasszuk ki. Ha kétségei merülnek fel, akkor nézze meg listánkat a bevonatos és a bevonat nélküli serpenyők előnyeiről és hátrányairól

Bevonatos vs bevonat nélküli edény - mi a különbség?

Amikor egy új serpenyőt vagy lábast választunk a legfontosabb, hogy a számunkra legmegfelelőbbet válasszuk ki. Ha kétségei merülnek fel, akkor nézze meg listánkat a bevonatos és a bevonat nélküli serpenyők előnyeiről és hátrányairól

Bevonatos serpenyők

Előnyök

  • Könnyű használni és tisztán tartani
  • Ideális ragadós ételekhez, alapanyagokhoz, pl. tojás, tejszín alapú szószok
  • A főzéshez kevés olaj vagy vaj elegendő

Hátrányok

  • A magas hőmérséklet károsíthatja a bevonatot
  • A teflon bevonatú serpenyőket ki kell cserélni, amint kopottnak vagy karcosnak látszanak

Bónusztipp: A bevonatos serpenyő élettartamának meghosszabbítása érdekében főzéskor csak szilikon, műanyag vagy fa konyhai kiegészítőket használjon.

All Steel-t

Bevonat nélküli serpenyők

Előnyök

  • Rendkívül hőálló
  • Nagyon tartós; megfelelő használat esetén örökkévaló
  • Könnyen használható és kezelhető
  • Tökéletesen alkalmas sütésre, pl. steak
  • A bevonat nélküli serpenyők mindenféle konyhai eszközzel használhatók, beleértve a fém kiegészítőket is; a karcolások nem befolyásolják a serpenyők teljesítményét.

Hátrányok

  • A bevonat nélküli serpenyőknél idővel foltok keletkezhetnek, amelyek azonban nem károsak, ezek a rozsdamentes acélra jellemzőek
  • olaj / vaj használata minden alkalommal ajánlott, amikor bevonat nélküli edényekkel főz, hogy elkerülje az étel letapadását

Tudta? A bevonatos serpenyőkkel szemben a bevonat nélküli serpenyőkkel való sütés sokkal hatékonyabb alacsony hőmérsékleten, így energiát takaríthat meg.

All Steel pure-t