A rozsdamentes acél serpenyők tisztítása

A rozsdamentes acél serpenyők tisztítása

Hogyan tisztítsam és kezeljem az All Steel rozsdamentes acél serpenyőket?

  • Annak ellenére, hogy az All Steel serpenyők mosogatógépben moshatóak, ajánlott kézzel elmosni a bevonatos rozsdamentes acél edényeket.
  • Tárolás közben a bevonatos serpenyők közé érdemes konyharuhát tenni, hogy elkerüljük a bevonat sérülését
  • Kizárólag fa, szilikon, illetve műanyag konyhai eszközöket használjon kerámiaalapú rozsdamentes acél serpenyőknél, hogy megelőzze az esetleges karcolásokat.
All Steel-t

Hogyan tisztítsam és kezeljem az All Steel pure rozsdamentes acél serpenyőket?

A bevonat nélküli rozsdamentes acél serpenyők könnyen tisztíthatóak és kezelhetőek. Megfelelő használat mellett a bevonat nélküli rozsdamentes acél serpenyők egy életen át társaink lehetnek a konyhában. Gondoljon ezekre a tippekre, amikor az All Steel pure serpenyőjét használja:

  • Az első használat előtt a bevonat nélküli serpenyőt kézzel mossa el forró vízben, mosogatószerrel, szivaccsal vagy fémsúrolóval, illetve beteheti a mosogatógépbe is.
  • Minden használat után tisztítsa meg a serpenyő belsejét és külsejét forró vízzel és mosogatószerrel. A bevonat nélküli serpenyőt mosogatógépbe is teheti, ami nem károsítja azt.
  • Ha leégeti az edényt, fémdörzsivel könnyen megtisztíthatja. Ha azonban az edényt 15-20 percig meleg szappanos vízbe áztatja, utána elmoshatja kézzel is. A leégetett ételmaradékok eltűnnek.
  • A tojás és más fehérjében gazdag ételek különösen hajlamosak a bevonat nélküli serpenyőre tapadni. Könnyen eltávolíthatja, ha egy fél teáskanálnyi szódabikarbónát tesz a vízzel felöntött serpenyőbe; hagyja hogy a keverék feloldja a lerakódásokat. Végül mossa el kézzel az edényt, vagy tegye a mosogatógépbe.
All Steel pure-t