Fiskars  X-series™ kempingfejsze: Funkciók és előnyök

Új extra könnyű penge

5%-al könnyebb mint a többi kompakt X-series™ pengék, könnyedén magaddal viheted ezt a kemping fejszét túrázni és így is kiválló vágási teljesítményt élvezhetsz.

Könnyen-felismerhető

Egy élénk-narancssárga FiberComp™ nyél biztossá teszi, hogy felejted a táborhelyen.

Innovatív és multi-funkcionális

A penge tokja biztonságot nyújt a pengének és használójának is. Amíg a tok a pengéhez van erősítve, , a fejszét könnyű ütő-feladatokra lehet használni, mintpéldául a sátor cövekeinek leverése. A zár lyuka üvegynitóként is használható- ha szükség lenne rá.

Mi teszi világhírűvé a Fiskars fejszéit

Éles pengék (amik élesek is maradnak)

A Fiskars fejszéi különleges precíziós élezéssel rendelkeznek, amik extrém élességet nyújtanak, ami könnyebben áthatol a fán. A pengék kétszeresen megkeményítettek, az optimális erőért és a hosszan tartó élességért.

Optimalizált teljesítmény

Egy tökéletesen kiegyenúlyozott penge jobb érzést nyújt és erőfszítés nélkül lehet vele hasítani.Ez azért van, mert az x-sereies fejszék súlypontjukra vannak optimalizálva, természetesen növelve a használója erelyét. A FiberComp™ nyelük elképesztően könnyű, ami lehetővé teszi, hogy hossabb ideig tudj fát apprítani, úgy hogy a teljes figyelmedet a csapás pontosságának szenteled.

Extrém biztonság és strapabírás

A Fiskars fejszéi szinte törhetetlenek. Extrém erősséggel bíró  FiberComp™ nyelük elválaszthatatlan fej kapcsolattal vannak párosítva és kicsúszás elleni védelemmel. Ez a kombináció meggátolja a gyakori fejszékkel asszociált veszéllyeket a megbízhatóság és a stabilitás terén. Az X-series fejszéinket büszkén 25-éves garanciával támasszuk alá.

X-Series™ fejszék, amik mindenre képesek

Érzezd magad biztosnak abban, hogy a Fiskarst válaszotod

Több mint 370 évnyi tapasztalat fejszékben

Magas-minőségű kézi szerszámainkat és fejszéinet a Fiskars falujában gyártottuk már 1649 óta, 370 év tapasztalatra építve.

Finnországban készült

Minden Fiskars X-Series™ fejszénket büszkeséggel, törődéssel és hozzáértéssel Billnäs-ban készítettek Finnországban.