A Fiskars Csoport visszahívja a 2019. december 23-án gyártott Fiskars Functional Form ™ kanalakat szilikon széllel

A Fiskars Csoport beazonosította, hogy a Fiskars Functional Form ™ kanál egy része PAA-t (primer aromás aminokat) tartalmazhat az elfogadható határérték felett. Mivel ez élelmiszerrel érintkező termék, így potenciális egészségügyi kockázatot jelenthet.

Az adott tételt 2019. december 23-án gyártották. A közlemény nem érinti az ettől eltérő időszakban előállított Functional Form ™ kanalakat és a Functional Form termékcsalád bármely más elemét.

A Fiskars azonnal leállította a következő termék szállítását és visszahívását kezdeményezte:
Termékleírás: Fiskars Functional Form ™ kanál szilikon széllel
Termék kód: 1027299
Tételszám: 191223

Az adott tétel a csomagolás hátoldalán, a vonalkód felett található tételszám alapján azonosítható be, vagy a kanál hátoldalán.

Ha már eldobta a csomagolást, a kanál hátoldalán talál egy nyomatot. Ha a nyíl a 12-es számra mutat és 1 és 9-es számok kerültek nyomtatásra a nyíl két oldalán, akkor a kanál a kérdéses tételből származik.

Functional form spoon
Functional form spoon package batch code
Functional Form Spoon Batch code dial

Ha megvásárolta a fent leírt terméket, kérjük, küldje vissza azt az üzletbe, visszatérítjük az árát, vagy kicseréljük egy ugyanolyan termékre, amelyet egy másik időszakban gyártottak.

Elnézést kérünk minden esetleges kellemetlenségért. Folyamatosan arra törekszünk, hogy megfeleljünk ügyfeleink és fogyasztóink elvárásainak a legmagasabb minőségű termékek biztosítása terén, és minden szükséges lépést megteszünk annak érdekében, hogy megfeleljünk ezeknek az igényeknek.

További kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal:

Fiskars Group
Fiskars Polska Sp. z.o.o. Magyarországi Fióktelepe
H-1138 Budapest, Madarász Viktor u. 47-49.
Telefon: +36 1 453 0945;
Fax: +36 1 453 2375
E-mail:fiskars.hungary@fiskars.com
Elérhetőség: munkanapokon 8.30 és 17.00 között